Sărbătorile vin

CML Store / 14-12-2015

Postat de CML Store

Sărbătorile vin


   Suntem aproape la jumătatea lunii decembrie şi cea mai frumoasă perioadă a anului se apropie cu paşi repezi. Fie că vorbim de Crăciun sau Revelion, ne aşteaptă mai mult timp liber, petrecut alături de cei dragi.


   Se apropie perioada mirosului de cozonaci calzi, a glasurilor cristaline ale copiilor care vin să ne colinde cu prilejul Naşterii Domnului. Adevăratele gospodine şi-au pregătit listele cu reţete speciale ce urmează să fie preparate la mesele festive, pentru a încânta papilele gustative ale familiei şi oaspetilor. Toţi ne facem planuri unde vom merge, cu cine vom petrece aceste zile sfinte.


   Oraşul deja are alt puls, s-a îmbrăcat în straie de sărbătoare, este mai luminat, ca şi feţele oamenilor. Tot în această perioadă au loc cele mai multe acte caritabile; se pare că gândurile noastre încep să se ducă şi către cei mai puţin norocoşi.
Anul acesta eu am hotărât să îmi donez toţi pantofii şi cizmele unor persoane care au nevoie de ele mai mult decât am eu. În acest fel îmi fac singură şi un cadou de Crăciun: îmi achiziţionez şi muuulte noi perechi de pantofi şi cizme. Din păcate, eu am putut dona doar cizme de damă şi pantofi de damă, însă încurajez şi domnii care vor să aducă un nou suflu garderobei în aceasta perioadă să doneze ghete de bărbaţi şi pantofi de bărbaţi.


   Şi pentru că ştiu că mai ales domnilor li se pare o tortură să meargă la cumpărături am să vă îndemn ca de această dată să achiziţionaţi noua încălţăminte online. Cred că cel mai mare beneficiu al cumpărăturilor online, mai ales în acest sezon, este economisirea timpului. Timpul pe care l-aş fi petrecut de obicei în aglomeraţie, enervându-mă în centrele comerciale, acest an va fi petrecut cu cei dragi şi ajutând-o pe mama să preparăm cozonaci, sărmăluţe şi alte bunătăţuri. Nici nu îmi pot imagina ce fericită va fi când va afla că vom petrece timp împreună în bucătărie, pentru ca apoi să decorăm frumos masa şi să mâncăm cu toţii.


   Chiar mai mult, deja am comandat şi pentru mama o pereche de cizme de piele, pentru că ştiu că ea pune foarte mare accent pe calitate şi comoditate. Astfel va putea cutreiera toată ziua pieţele pentru a cumpăra cele mai frumoase decoraţiuni şi cele mai aromate ingrediente pentru mâncăruri fără să o doară picioarele şi arătând şi foarte elegant. Pentru tatăl meu nu am decis încă ce voi alege, însă mai am timp să mă gândesc până la Crăciun.


Pentru încălţăminte de calitate ridicată fabricată în Italia apelaţi la www.motokids.ro .