Tu ce îţi doreşti de Crăciun?

CML Store / 23-12-2015

Postat de CML Store

Tu ce îţi doreşti de Crăciun?


   Încă din copilărie suntem învăţaţi să facem o listă Moşului cu dorinţele noastre, iar dacă am fost cuminţi, aceastea urmau să fie şi onorate. Deşi am crescut şi lucrurile s-au schimbat, mie mi-a plăcut atât de mult obiceiul cu wishlit-ul de Crăciun încât am decis să îl păstrez.


   Aşadar, în fiecare an, luna decembrie mă găseşte aşternând pe hârtie dorinţele pe care sper ca Moşul să mi le împlinească. Am observat totuşi că această listă este repetitivă, îmi doresc sănătate pentru mine şi cei din jurul meu, multă iubire, linişte, o vacanţă, un parfum – preferatul meu este Shalimar şi o pereche de încălţăminte. Din fericire şi cei din jurul meu au preluat acest obicei, aşa că obişnuim să împărtăşim cumva dorinţele noastre.


   Mă bucură foarte tare acest lucru, deoarece probabil ştiţi cât de greu este să alegi cadouri pentru iubit, soţ, părinţi, copii, nepoţi, prieteni şi aşa mai departe. Cu ajutorul scrisorilor către Moşul ştiu exact ce îşi doreşte fiecare şi mai ştiu că îi voi dărui exact ceea ce îl va mulţumi şi îl va face fericit.


   În acest an se pare că iubitul meu îşi doreşte nişte butoni personalizaţi şi o pereche de ghete din piele, mama mea îşi doreşte să nu mai fie nevoită să gătească aşa de mult şi o pereche de cizme de damă cu toc, în timp ce bunica mea îşi doreşte multă sănătate şi iubire pentru nepoata ei, aşa că ei îi va aduce Moşul o pereche de ghete de iarnă şi o pereche de papuci de casă călduroşi şi pufoşi. Pentru prietenele mele voi achiziţiona nişte accesorii elegante, pe care să le poată purta în seara de Revelion, iar pentru mezinele familiei, nepoţelele mele am comandat deja nişte pantofi pentru copii pe care sper să îi poarte cu mândrie şi care să le facă să se gândească la mine.


   Dacă nu ştiţi ce să le dăruiţi membrilor familiei sau prietenilor, eu cred că o pereche de încălţăminte este alegerea perfectă, cu care nu putem da greş. Toţi avem nevoie în permanenţă de încălţăminte.
Şi dacă vă întrebaţi cum de îmi permit să fac asemenea cadouri, vă spun un secret: pe www.motokids.ro , găsiţi încălţăminte online din piele naturală, de o calitate ridicată, fabricată în Italia la preţuri accesibile oricui. Spor la cumpărături şi sărbători fericite!