Tricicleta pliabila Smart Trike 7 in 1 STR7 rosu

Codul produsului: 5502202
801.00 lei
910.00 lei


Tricicleta TR™ 7J, 7 in 1 trike este o tricicleta complet pliabiala, certificata in conformitate cu standardele pentru carucioare.


Gandita sa se dezvolte impreuna cu copilul tau, parcurgand 7 stadii, incepand cu varsta de 6 luni, pana la 36 de luni. Se pliaza complet, facilitand calatoriile.


Super convenabila si o sursa sigura de distractie, aceasta tricileta se dezvolta de la stadiul de tricicleta ghidata de parinte, cu scaun rabatabil, pana la stadiul unei triciclete independente pentru copii cu varsta de pana la 36 luni, facilitandu-le celor mici dezvoltarea capacitatilor de a pedala independent.


Elementele de siguranta asigura o plimbare fara griji pentru parinti si copii. Prin sitemul de franare avansat, centura de siguranta fixabila in 5 puncte, sistemul de ghidare patentat Touch Steering® pecum si prin absorbirea socurilor® va garantam o plimbare in siguranta.


 



Descrierea produsului:


 


Sistemul patentat Touch Steering® ofera parintilor posibilitatea sa manevreze tricleta fara efort, asigurand ghidarea triciletei prin simpla atingere a manerului parental si directionarea acesteia conform nevoii de moment.


Tricicleta STR7 J este dotata cu un scaun rabatabil astfel incat micutul tau sa schimbe pozitia si sa se poata relaxa. Scaunul este confortabil, iar husa poate fi spalata.


Echipata cu sisteme de siguranta, asigura o plimbare fara griji. Este dotata cu sistem de siguranta fixabil in 5 puncte, sistem de franare si bara de siguranta.


Super convenabila pentru parinti si o sursa de distractie pentru copii! Aceasta tricicleta se dezvolta pe parcursul a 7 stadii, ajutandu-i pe cei mici sa dezvolte abilitati motorii, incredere, echilibru si independenta


Ofera posibilitatea de a decide cine controleaza tricicleta. Atunci cand copilul s-a dezvoltat suficiet, puteti utiliza controlul dual, alternativ. Oferiti copilului momente de independenta si reveniti la controlul parental atunci cand acesta oboseste ori se frustreaza.


O calatorie lina si confortabila, gratie unor roti EVA, dotate cu functie de absorbire a socurilor.


Aceasta tricicleta se asambleaza usor si nu necesita utilizarea de unelte.


 



Stadiul 2 (6 luni+): Scaunul se rabateaza, permitand micutului momente de repaos.


Stadiul 3 (6 luni+): Confort&distractie. Copilul se bucura de plimbare cu tricicleta dootata cu scaun confortabil, capotina extensibila, sistem de siguranta cu fixare in 5 puncte, bara de siguranta precum si extensie pentru a relaxa piciorusele.


Stadiul 4 (12luni+): Controleaza postura. Renuntati la extensia pentru picioruse si permiteti micutului sa stea asezat in scaun, cu spatele in pozitie verticala.


Stadiul 5 (18luni+): Dezvolta aptitudini utile. Remove the canopy and watch baby build balance, curiosity and confidence, while enjoying a fun ride and wide-eyed view.


Stage 6 (24M+): Deprinderea abilitatilor de pedalare. Detasati bara de protectie, atasati pedalele si actionati butonul de control pentru a comulta din etapa controlului parentatl in etapa controlului direct de catre cel mic. Aceasta etapa ajuta la dezvoltarea abilitatilor motorii si ii ajuta pe ei mici sa pedaleze.


Stadiul 7 (30-36luni+): Un ajutor de nadejde in dezvoltarea spiritului independent. Eliminati bara ce faciliteaza controlul parental. Sistemul de siguranta fixat iin 5 puncte vor oferi siguranta de care aveti nevoie, in vreme ce copiii dumneavoastra pedaleaza.




 

La o comanda minima de 600 de lei transportul este gratuit!
Pentru comenzi intre 250-600 lei, pretul transportului este 4 lei.

Livrarea se realizaza in 24-48 de ore de la confirmarea telefonica a comenzii ( 1-2 zile lucratoare) prin curier rapid.
Taxa de transport este 15 de lei.
  • Termenul de returnare al produselor este de 14 zile calendaristice de la data cand ajunge produsul la dvs.
  • Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.
  • Detallile de livrare pentru retur vor fi comunicate ulterior confirmarii returului.
  • Pentru returnare produse puteti folosi formularul de retur produse click aici.
  • Daca aveti nevoie de detalii suplimentare ne puteti contacta la: 0722 49 69 79

Produse recomandate