Alege să fii Moş Crăciun pentru o zi!

CML Store / 23-12-2015

Postat de CML Store

Alege să fii Moş Crăciun pentru o zi!


   Sfintele Sărbători se apropie tot mai repede, la fel ca şi sfârşitul de an. Este o perioadă încărcată emoţional şi spiritual, dedicată liniştii, iubirii şi familiei, dar şi introspecţiei şi analizei asupra anului ce se încheie. Mulţi dintre noi ne fixăm obiective îndrăzneţe pentru anul 2016.


   Mie cel mai mult îmi place acum să îmi fixez obiectivele, dar şi să dăruiesc, să fac cadouri din suflet, care să bucure persoanele care urmează să le primească. Anul acesta la compania la care lucrez a avut loc o iniţiativă extraordinară. Au fost colectate scrisorile copiilor din centre speciale pentru Moş Crăciun şi aduse nouă. Fiecare dintre noi a avut posibilitatea să aleagă o scrisoare şi apoi să facă fericit un copil.


   Toate scrisorile erau scrise cu foarte mare migală şi fiecare copilaş îi povestea Moşului cât de cuminte a fost şi ce realizări a avut în anul ce a trecut. Este uimitor să vezi acel scris de copil pe o foaie de hârtie şi să îi simţi nădejdea şi speranţa că Moşul îl va răsplăti că a fost cuminte şi îi va transforma dorinţele în realitate.


   În scrisoarea pe care am extras-o eu, o fetiţă în vârstă de 9 ani îi cerea Moşului o pereche de cizme, o pijama şi dulciuri. Aceste dorinţe au fost regăsite pe foarte multe liste. Copiii păreau să îşi dorească cu ardoare încălţăminte şi ne specificau grijulii şi ce număr poartă la pantofi. Pentru că mi-am dorit din tot sufletul să îi împlinesc dorinţele micuţei, dar şi să mă asigur că şi ceilalţi copii vor primi pantofi potriviţi nevoilor lor, am vorbit cu colegii mei, iar o parte din noi am decis să apelăm la www.motokids.ro . Am luat această decizie deoarece eu am foarte mare încredere în acest site, am mai comandat de aici şi ştiu câte ceva şi despre încălţămintea pentru copii.
Încălţămintea pentru copii nu trebuie să fie doar drăguţă. Da, este şi acesta un criteriu foarte important atunci când alegem o pereche de pantofi pentru copii, însă un aspect cel puţin la fel de important este materialul din care sunt realizaţi pantofiorii; de aceea este recomandată pielea naturală pentru a lăsa pielea să respire. În plus, este important ca încălţămintea să fie îndeajuns de flexibilă pentru a nu forţa mersul micuţilor.


   Tocmai pentru că am vrut ca micuţii să se bucure de o calitate şi rezistenţă ridicată a pantofilor, ghetelor şi cizmelor am decis să le achiziţionăm de pe motokids.ro . În plus, modelele sunt atractive, iar cei mici vor fi fericiţi şi mândrii cu noile pereche de încălţăminte.


   Mă bucur că am reuşit să fiu Moş Crăciun pentru o zi alături de colegii mei şi să facem fericiţi nişte îngeraşi, nişte suflete calde şi inocente. Acestea sunt cadourile pe care am reuşit să le strângem eu şi colegii mei, cărora, pe această cale vreau să le mulţumesc şi să le spun că îi admir pentru iniţiativă, iar vouă vă recomand să vă alăturaţi mişcărilor de acest fel şi vă veţi simţi mult mai împliniţi şi satisfăcuţi.

cadouri